Nagy örömmel üdvözöljük a megújult honlapunkon. Profitáljon azáltal, hogy beregisztrál és váljon az Immunotic Közösség tagjává. Még ma!
Alap ár: 306 000 Ft
Egyéni kedvezmény: 5%
290 700 Ft
VÁSÁRLÁS
BÉRLÉS
BÉRLÉS: 30 000 Ft/hónap

ALLERGETIC
Az allergia a szervezet védekező rendszerének kóros mértékű túlműködése. A lényege, hogy olyan anyagokkal szemben is „támadásba” lendül a szervezet immunrendszere, amely normális körülmények között nem jelent veszélyt. Az allergia tünetei a kiváltó októl függően sokféle és igen változatos formában jelentkezhetnek. Pollen allergia esetén az orr és a szem nyálkahártyájának gyulladása jellemző. A viszketés és a folyamatos megfázás – szerű tünetegyüttes sajnos sok kellemetlenséggel jár.

Az ételallergia egy védekező mechanizmus valamely ételre, amely rendes körülmények között ártalmatlan a nem allergiás személyre. Általában azonnali reakciót eredményez, percekkel, másodpercekkel az étel elfogyasztása után. A tünetek súlyosak, életveszélyesek is lehetnek.

Ételérzékenységről (intoleranciáról) van szó, amikor egy étel elfogyasztása után kellemetlen tünetek jelentkeznek. A reakciók ebben az esetben kevéssé gyorsak, néhány órával, esetleg napokkal a szervezetbe jutás után is jelentkezhetnek. Az érzékenység elsősorban az emésztőrendszert érinti, hasfájás, puffadás, hasmenés, hányás kísérheti.

Az alapvető gondot az okozza, hogy minden esetben egyedi okokat kell keresni a probléma hátterében.

Itt tulajdonképpen emlékeztetni kell bizonyos sejteket arra, amit régebben tudtak, és ami genetikailag kódolt információként bármikor alkalmazhatóvá kell, hogy váljon.

Lelki szinten az allergia általában a túlzott elhárítást, elhatárolódást jelzi, amit a szervezet tökéletesen reprodukál a fizikai szinten.
KÉPEK / VIDEÓK